Centrul Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu

Evenimente

GALA ALTFEL - 2016

În data de 04.04.2016 elevii școlii noastre au participat la o nouă ediție a spectacolului "Gala altfel".

Ca în fiecare an, artiștii noștri au fost alături de colegii lor de la Centrele Școlare de Educație Incluzivă din județ și au arătat publicului talentul lor la cântec, dans și sport.

Și în acest an, formația de dansuri populare "Alunelu" a prezentat o suită de dansuri populare din ArdealAcestea au fost însoțite de cântece populare de suflet interpretate de două soliste acompaniate de sunetele minunate ale naiului.

A urmat un moment de special când, în acorduri de chitară, trei elevi au interpretat, împreună cu Ducu Bertzi, un cântec din repertoriul acestuia.

Trupa de dans modern a școlii noastre a prezentat un dans pe ritmuri latino în care s-au regăsit și elemente de gimnastică ritmică folosind cercurile.

În cele din urmă , sportivii care fac parte din trupa "Piramida" și-au demonstrat măiestria executând piramide umane pe acorduri muzicale.

Actorii au fost răsplătiți cu ropote de aplauze,pe măsura talentului lor.

 

06.04.2015
Competiția “CUPA COPIILOR CU NEVOI SPECIALE“,

la Centrul “Aria” din Sibiu - tenis de masă
Organizatorii competiției :Asociația “CLUBUL ARIA PENTRU SPORT“
La această competiție au participat elevi ai C.S.E.I nr, 1 Sibiu, C.S.E.I nr.2 Sibiu, C.S.E.I Dumbrăveni,C.S.E.I Cluj Napoca
De la C.S.E.I Turnu Roșu au concurat 10 sportivi pregătiți de către prof.Solomon Constantin.
Eleva Lucă Mădălina de la C.S.E.I Turnu Roșu a obținut locul I

 

27.03.2015
GALA ALTFEL la Sala "Thalia" Sibiu

Gala Altfel s-a aflat la cea de-a IV-a ediţie şi este organizată de Clubul Rotary Sibiu Cibinium şi Clubul Lions Millenium, în parte¬neriat cu cluburile Rotary, Rotaract, Interact, Lions şi Leo din judeţul Sibiu cu sprijinul Inspectoratului Şcolar al Judeţului Sibiu, al Consiliului Judeţean Sibiu şi al Casei de Cultură a Municipiului Sibiu.
Din anul 2012, când C.S.E.I. Turnu Roşu a iniţiat realizarea unui spectacol denumit Gala Altfel, împreuna cu toate Centrele Şcolare de Educaţie Incluzivă din judeţ şi până în prezent şcoala noastră a participat cu momente artistice deosebite care au fost apreciate de spectatori. Tinerii artiști au fost încântați să arate tuturor celor prezenți talentul lor într-un spectacol cu totul special.
Elevii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu au prezentat:

 • o suită de dansuri populare susținută de Formația "Alunelul" coordonată de către prof . Simea Eleonora.
 • dans modern -coordonator -prof.Solomon Constantin
 • torente acrobatice și piramide prezentate de către grupul de sportivi "Piramida" indrumați de către prof.Solomon Constantin

 

06.03.2015
DE ZIUA TA, MAMICA MEA DRAGA…..

Vineri , 06.03.2015, elevii Centrului Scolar de Educatie Incluziva Turnu Rosu au sustinut , in sala de festivitati a institutiei , un emotionant program artistic dedicat mamei.
Cu acest prilej au prezentat o frumoasa sceneta , au recitat poezii, au cantat , si-au aratat maiestria prin dans modern si piramide acrobatice, au prezentat un ineteresant moment artistic cu joc de umbre.
In acele clipe speciale, elevii si-au indreptat gandurile cu recunostinta spre mamele si bunicile lor dar si catre cadrele didactice si celelalte doamne care sunt alaturi de ei, cu dragoste si daruire , in fiecare zi.

 

15.09.2014
Festivitatea de deschidere a anului scolar 2014-2015

Eveniment care a avut loc la sediul CSEI Turnu Rosu, luni, 15.09.2014, ora 9:30. La festivitatea de deschidere au participat elevi, parinti si cadre didactice.

 

iulie 2012 - august 2013

În perioada iulie 2012 - august 2013 la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Turnu Roşu s-au desfăşurat lucrări de reabilitare şi modernizare în cadrul Proiectului ”Reabilitarea şi modernizarea Centrului pentru Educaţie Incluzivă Turnu Roşu”, Proiect al Consiliului Judeţean Sibiu în cadrul Programului Operaţional Regional co-finanţat de Uniunea Europeană.

 

16.09.2013
Festivitatea de deschidere a anului scolar 2013-2014

În data de 16.09.2013, a avut loc deschiderea anului şcolar 2013-2014 împreună cu inaugurarea instituţiei ca urmare a încheierii proiectului de reabilitare.

La această acţiune au participat oficialităţi din partea Camerei Deputaţilor, Consiliului Judeţean, Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu, Primăriei Turnu Roşu precum şi reprezentanţi ai firmei Electrovîlcea, reprezentanţi ai presei. Printre cei prezenţi la acets eveniment s-au aflat:

 • Gheorghe Frăticiu - deputat
 • Ioan Banciu - vicepreşedinte C.J. Sibiu
 • Marcel Constantin Luca - vicepreşedinte C.J. Sibiu
 • Iordan Nicola - secretar C.J. Sibiu
 • Stelian Istrate - Primar Turnu Roşu
 • Christine Manta Klemens - Inspector Şcolar General Adjunct, I.S.J. Sibiu
 • Ovidiu Fărcaş - C.J. Sibiu
 • Amalia Dragoman - C.J. Sibiu
 • Andreea Fărcaşiu - C.J. Sibiu
 • Viorel Roşu - consilier judeţean, C.J. Sibiu
 • Delia Stoicescu - inspector de specialitate, I.S.J. Sibiu
 • Dascălu - reprezentant S.C Electrovîlcea

În deschidere doamna Miron Mihaela - director C.S.E.I Turnu Roşu a rostit un discurs apoi a invitat reperezentanţii instituţiilor prezente să adreseze, la rândul lor, câteva cuvinte elevilor, profesorilor şi părinţilor. În incheiere, P.C Părinte Cristian Nicolae a oficiat o scurtă slujbă.

După tăierea panglicii de inaugurare elevii şi profesorii au fost invitaţi în sălile de clasă apoi au asistat la un program artistic prezentat de către elevii C.P.C.D.

 

22.09.2013

În ziua 22.09.2013, în cadrul Zilelor Culturale ale Judeţului Sibiu, formaţia de dansuri populare ”Alunelu” al C.S.E.I Turnu Roşu, coordonat de către doamna prof. Simea Eleonora a prezentat o suită de dansuri populare pe scena Căminului Cultural din Turnu Roşu.

 

30.10.2013 - spectacolul ”Oameni aproape invizibili”

- suită de dansuri populare - Formaţia ”Alunelul”.